Magazin on-line

Acest site se adresează în exclusivitate persoanelor cu vârstă peste 18 ani!

Tezaur Jidvei - Muscat Ottonel si Feteasca Regala

12,0 %: 11,5 %

În stoc

Perioada de livrare estimată: 1-2 zile

30,00 RON

30,00 RON

Tip: Alb sec

Vol: 750ml

Alc: 11.5%vol

Vin de inalta calitate cu o prospetime si fructuozitate aparte, culoare verzuie specifica mustului de struguri. Vinul tanar aminteste de fanul prospat cosit cu arome vegetale, iar mirosul si gustul sunt intr-o armonie perfecta.

Lansată în urmă cu 40 de ani, gama Tradițional cuprinde vinuri seci, Fetească Albă și Riesling, demidulci, Traminer, Muscat Ottonel și Chardonnay, și un vin demisec dintr-un soi autohton, Fetească Regală.

Pentru că vinurile Jidvei sunt mereu alături de tine atunci când ai ceva de sărbătorit, ne amintim cu bucurie de vizita pe care Aurel Vlaicu și Ion Luca Caragiale ne-au făcut-o la aniversarea a 50 de ani de la înființarea Asociației Culturale ASTRA. Atunci, Aurel Vlaicu a încântat mulțimea cu un zbor demonstrativ care i-a cucerit pe cei prezenți, iar Caragiale a întărit sentimentul, afirmând „Vinurile de Jidvei și îndrăznețul zbor al lui Aurel Vlaicu!”, ca răspuns la un toast în cinstea celor mai buni.

Vinuri de înaltă calitate, prietenoase și lipsite de ostentație, componentele gamei Tradițional cuceresc prin prospețimea și fructuozitatea lor aparte. Orice prilej de sărbătoare poate fi însoțit de unul dintre cele mai apreciate vinuri Tradiționale: Fetească Regală, Fetească Albă, Traminer, Riesling Italian, Muscat Ottonel sau Chardonnay.