Magazin on-line

Acest site se adresează în exclusivitate persoanelor cu vârstă peste 18 ani!

SELENE - Feteasca Neagra

12,0 %: 14,5%

În stoc

Perioada de livrare estimată: 1-2 zile

62,00 RON

Culoare: Rosu

Zaharuri reziduale: Sec

Tara: Romania

Regiune: Recas

Soi struguri: Feteasca Neagra

Volum: 750 ml

An: 2015

Grade alcoolice: 14.5% vol

Recent lansat pe piata romaneasca, dupa maturare medie la baric si optima invechire la sticla, SELENE Feteasca Neagra 2015 este rezultatul unui an de recolta de referinta pentru Cramele Recas, asa cum a declarat Philip Cox, actionarul britanic al Companiei, cu ocazia degustarii en primeur a vinului.

Medaliat cu Aur la Mundus Vini, SELENE Feteasca Neagra 2015 reprezinta cea de-a patra editie a acestui vin realizat numai in ani de recolta optimi de oenologii Cramelor Recas, Hartley Smithers (Australia) si Nora Iriarte (Spania).

Fisa de vinificatie a celei mai titrate Fetesti Negre a anului 2015 din gama SELENE prezinta vinul ca fiind de culoare rubiniu închis, cu robă violetă si limpiditate bună. Dezvolta arome vegetale urmate de note intense de fructe negre (prune, afine), și roșii (vișine, coacaze), impletite cu zahăr brun, ușoare tente de vanilie, scorțișoară și piper.

Caracterizat de o aciditate foarte bună si corp mediu, vinul se deschide frumos după o decantare de minim 30 minute, prezinta tanini copți, tineri și activi, ce susțin întreaga structură și anunța o evoluție bună în următorii ani.