Magazin on-line

Acest site se adresează în exclusivitate persoanelor cu vârstă peste 18 ani!

FETEASCA ALBA - DOMENII - COTNARI

12,0 %: 12,5 %

În stoc

Perioada de livrare estimată: 1-2 zile

29,00 RON

PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA

TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D.

AN: 2014

ALCOOL: 12.5%

ZAHĂR REZIDUAL: 2 gr./l, sec

TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 grade Celsius

Podgoria Cotnari face parte din regiunea viticolă a Podișului Moldovei, fiind una dintre cele mai renumite podgorii ale Europei, cu o istorie de aproximativ 2000 de ani şi o suprafaţă de 1750 de ha, ce îmbină favorabilitatea factorilor naturali (relief, climă, sol)

Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.

NOTE DE DEGUSTARE: nas intens, frumos, floral, însoțit de note fructuoase (mere, pere dar și fructe exotice – mango, papaya), postgust mediu, susținut de o proaspețime atrăgătoare, cu nuanțe de citrice pe final.

RECOMANDĂRI CULINARE: se recomandă a fi asociat cu mâncăruri ușoare specific sezonului cald, pui, peste, fructe de mare.

alb sec.