Magazin on-line

Acest site se adresează în exclusivitate persoanelor cu vârstă peste 18 ani!

Un vin bun, de calitate,
consumat in cantitati moderate,
inseamna sanatate !

DESCRIERE COMPANIE & SITE

Site-ul www.vinuriscumpe.ro ,este proprietatea COLYNDFOND S.R.L., societate cu capital 100% romanesc, integral privat,infiintata in anul 2009. Scopul infiintarii magazinului online www.vinuriscumpe.ro, este de a oferi amatorilor de vinuri de calitate, posibilitatea de a identifica cat mai usorvinurile de top, atat din Romania cat si din alte tari. Pe o piata a vinurilor, in care exista un adevarat amalgam si aflux de vinuri de proasta calitate si vinuri bune, laolalta, consumatorul neavizat este complet derutat, nu mai stie ce sa aleaga, isi pierde increderea si nu are garantia calitatii produsului achizitionat.
In cadrul magazinului nostru online se comercializeaza numai vinuri de calitate, recunoscute de specialisti, peste 90% dintre acestea fiind vinuri premiate cu medalii de aur si argint la concursuri internationale de vinuri din tara si strainatate. Acest lucru, confera cumparatorului, garantia ca indiferent de produsul achizitionat de pe site-ul nostru, acesta este in mod cert unul de calitate superioara.
Site-ul www.vinuriscumpe.ro, se adreseaza in exclusivitate persoanelor cu varsta peste 18 ani si comercializeaza doar vinuri din categoria vinurilor linistite.
Un alt scop important pe care nil-am propus prin infiintarea site-ului, este acela de a aduce la cunostinta cat mai multor persoane, efectele benefice ale consumului moderat de vin, asupra sanatatii umane. In acest sens este de notorietate, un studiu efectuat de O.M.S. in Franta, in zone viticole, in care barbatii consumau in medie 2 pahare de vin/zi iar femeile 1pahar/zi. S-a constatat ca in aceste zone, incidenta bolilor cardiovasculare este cu cca 50% mai redusa decat in restul regiunilor.
Conform cercetarilor din ultimul timp, consumul moderat de vin, reduce procesul de imbatranire a celulelor organismului, si chiar riscul de deces. Acest lucru se datoreaza in special resveratrolului, un antioxidant foarte puternic ce se gaseste in coaja de strugure.

POLITICA DE DISCOUNT SI PREMIERE CLIENTI

1. La 10 produse comandate pe aceeasi comanda primiti un cadou surpriza;
2. Pentru comenzi mai mari de 500 lei nu se platesc taxe de curierat;
3. Pentru comenzi cuprinse intre 1000 lei si 3000 lei, se acorda discount 5%;
4. Pentru comenzi cuprinse intre 3000 de lei si 5000 de lei, se acorda discount10%;
5. Pentru comenzi cu valoare peste 5000 de lei se acorda discount 15 %;
6. Pentru clientii care au >5 comenzisuccesive pe parcursul unui an, se acorda PUNCTE BONUS. Punctele pot fi folosite pentru achizitia de produse, fara restrictii;
Valoareaunui PUNCT BONUS = 25 lei
Numarul punctelor bonus acordate se calculeaza in functie de valoarea cumulata a comenzilor succesive.
7. Produsele aflate in promotie pentru o perioada limitata de timp, afisate pe site, nu beneficiaza de discount ci doar de punctele bonus acumulate conform Pct. 6.

TERMENI SI CONDITII 

Magazinul online www.vinuriscumpe.ro apartine SC COLYNDFOND SRL cu urmatoarele date de identificare:

CUI: 25420212
J40/4701/2009
SEDIU : BUCURESTI, SECTOR 3, STR. LACRAMIOAREI NR. 31-33, BL.
1-2, SC.1, ET.5, AP.M6
CONT : RO051INGB0000999907214905
ING Bank – BUCURESTI

E-mail: vinuriscumpe@gmail.com
Telefon: 0723419146

Accesul la magazinul online www.vinuriscumpe.ro precum si utilizarea sa, sunt guvernate determenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website, agreati termenii si conditiile specificate.

Drepturile de autor asupra acestui website apartin firmei SC COLYNDFOND SRL – BUCURESTI, CUI: 25420212 si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea documentelor, imaginilor si informatiilor de pe magazinul vinuriscumpe.ro  este strict interzisa fara permisiunea scrisa a SC COLYNDFOND SRL.

Cand vizitati website-ul, anumite informatii pot fi depozitate pe computerul dvs. sub forma unui cookie. Cookies sunt fisiere text transferate pe hard-disk-ul sau browser-ul unui vizitator pentru a mari functionalitatea sau pentru a masura traficul.


PRODUSELE

Produsele propuse la vanzare de catre SC COLYNDFOND SRL sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice. Produsele care contin alcool pot fi vandute numai persoanelor care au cel putin 18 ani.

Fotografiile produselor pot sa nu fie uneori identice cu cele ale produselor care vor fi expediate.Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC COLYNDFOND SRL nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele comandate. In caz de ruptura de stoc, SC COLYNDFOND SRL va incerca sa afiseze aceasta indisponibilitate pe site sau va contaca clientul cat se poate de repede pentru a-l informa si a-i propune sa-si modifice comanda. In caz de modificare, SC COLYNDFOND SRL va rectifica totalul comenzii

COMANDA

Comenzile se fac:

direct pe magazinul online www.vinuriscumpe.ro
prin email la adresa: vinuriscumpe@gmail.com
telefonic la numarul: 0723419146
Comenzile se proceseazade luni pana vineri intre orele 8.00 -16.00 sambata intre orele 8.00 - 12.00

Comenzile primite in afara acestor intervale se proceseaza in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele comandate, in limita stocului disponibil, se livreaza in prima zi lucratoare, care urmeaza zilei in care are loc procesarea.

Zileledeclarate sarbatori legale pot fi exceptii de la regulile anterioare.

In cazul in care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile sunt procesate numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura. Orice comanda care nu este platita in maximum 7 zile de la primirea confirmarii de comanda de catre client, va fi anulata in mod automat.

Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea COLYNDFOND SRL nu va putea fi trasa la raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de email sau ale coordonatelor adresei de livrare.

SC COLYNDFOND SRL are dreptul de a refuza comanda venita din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:

- produsul comandat nu este pe stoc in cantitatea comandata,
- datele de identificare nume sau adresa eronate sau incomplete,
- imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata,
-  identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.


PRETURILE SI MODALITATILE DE PLATA

Preturile afisate pe www.vinuriscumpe.ro sunt exprimate in RON si includ valoarea TVA-ului, precum si accizele, acolo unde este cazul.

SC COLYNDFOND SRL isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere. Pretul care este platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii.

Plata produselor comandate se poate face in sistem ramburs, la primirea coletelor sau prin ordin de plata.

Plata prin ordin de plata

Puteti afla coordonatele bancare ale societatii COLYNDFOND SRL fie in sectiunea Contact a site-ului nostru, fie de pe factura proforma pe care o veti primi prin email dupa trimiterea comenzii. In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. In cazul neonorarii la plata a Ordinului de Plata din partea bancii, comanda respectiva va fi anulata automat.


DREPTUL DE PROPRIETATE

Orice produs livrat ramane proprietatea societatii SC COLYNDFOND SRL pana la plata integrala a sumelor datorate.


LIVRAREA

Costurile de livrare:

Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura proforma ca articol distinct.

Intarzierile de livrare:

Coletele se livreaza in prima zi lucratoare care urmeaza ziua in care a avut loc procesarea. Ziua estimata de livrare este comunicata telefonic clientului. Depasirea datei estimate de livrare nu angajeaza responsabilitatea societatii COLYNDFOND SRL pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri. Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator cu care SC COYNDFOND SRL are contract. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii SC COLYNDFOND SRL. Costurile de retur vor fi in sarcina clientului si deduse din suma de rembursat pentru comanda sa.

In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune
de o perioada de 7 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii COLYNDFOND SRL despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata adresata societatii COLYNDFOND SRL, care se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC COLYNDFOND SRL.

In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor
 ivrate si a informa personalul societatii COLYNDFOND SRL care se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.

In cazul in care un colet nu este de gasit sau a fost livrat la o adresa gresita, SC COLYNDFOND SRL poate solicita destinatarului un termen suplimentar pentru finalizarea livrarii. In urma verificarilor, daca coletul este gasit el va fi directionat catre destinatar, iar daca coletul este declarat pierdut atunci SC COLYNDFOND SRL va face o noua livrare sau va rambursa comanda, in functie de dorinta clientului.

RAZGANDIREA

Fiind vorba de o modalitate de vanzare ce tine de comertul electronic la distanta, in care cumparatorul nu ia un contact direct si nemijlocit cu marfa la momentul lansarii unei comenzi ferme, cumparatorul beneficiaza de un interval de timp de 14 zile de la data livrarii, in care acesta poate returna un produs comandat primind integral banii inapoi, mai putin cheltuielile de transport, sau schimbandu-l cu un produs identic (in limita existentei acestuia in stoc). Pentru a beneficia de acest lucru este necesar sa restituiti produsul complet, inclusiv cu toate accesoriile, fara urme de murdarie sau zgarieturi etc-deci in conditii absolut revandabile. De asemenea este necesar sa returnati si ambalajul produsului fara nicio deteriorare decat aceea strict necesara pentru deschiderea sa. Trebuie sa prezentati si factura care face referire la produsul returnat.

GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona
garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi,
ciobiri, etichete sau sigilii deteriorate, etc. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Neachitarea integrala a facturii de produse comandate de la www.vinuriscumpe.ro, conduce la pierderea garantiei.

RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care
au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin email sau  telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul
contractelor de vanzare

CONDITII DE RETUR

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme
specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a produselor. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu alte produse. Daca SC COLYNDFOND SRL nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

INFORMATII LEGALE

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC COLYNDFOND SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre SC COLYNDFOND SRL nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC COLYNDFOND SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai furnizorilor de servicii curierat ai SC COLYNDFOND SRL

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC COLYNDFOND SRL, aveti posibilitatea obtinerii prin email a acestor informatii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei SC COLYNDFOND SRL sau printr-un mesaj electronic catre adresa vinuriscumpe@gmail.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati.

DREPTUL APLICABIL SI REZOLVAREA LITIGIILOR

Termenii prezenti si conditiile sunt sub incidenta regulilor de drept roman. Inainte de a valida comanda sa, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In caz de litigiu, clientul se va adresa serviciului clienti al SC COLYNDFOND SRL in scopul gasirii unei solutii amiabile: 0723419146.

In caz ca aceasta solutie amiabila nu este gasita, litigiile sau contestatiile vor fi supuse instantelor de drept juridic competente de la sediul vanzatorului.

10.3 Validitatea juridica

Ineficacitatea juridica a uneia dintre clauze nu inseamna nulitatea juridica a altor clauze.

DISPOZITII FINALE

SC COLYNDFOND SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor.

SC COLYNDFOND SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari efectuate de catre administratorul site-ului.

11.2 Alte probleme cauzate de produsele si serviciile prezentate pe www.vinuriscumpe.ro care nu au fost tratate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 15 de zile lucratoare de la data sesizarii prin email sau telefonic a problemelor, de catre utilizator.

In conditiile in care clientul isi exprima acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si vanzare specifici site-ului www.vinuriscumpe.ro, clientul isi va asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. COLYNDFOND S.R.Lcertifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. COLYNDFOND S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. COLYNDFOND S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre S.C. COLYNDFOND S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Termenul admis pentru restituirea produselor, conf. Legii nr. 365/2002 acest termen este de 10 zile de la livrarea produsuluiEXTRAS DIN LEGEA 365/2002 privind comertul electronic.

Art. 5: Informaţii generale

(1) Furnizorul de servicii are obligaţia de a pune la dispoziţie destinatarilor şi autorităţilor publice mijloace care să permită accesul facil, direct, permanent şi gratuit cel puţin la următoarele informaţii:

a) numele sau denumirea furnizorului de servicii;

b) domiciliul sau sediul furnizorului de servicii;

c) numerele de telefon, fax, adresa de poştă electronică şi orice alte date necesare contactării furnizorului de servicii în mod direct şi efectiv;

d) numărul de înmatriculare sau alte mijloace similare de identificare, în cazul în care furnizorul de servicii este înscris în registrul comerţului sau în alt
registru public similar;

e) codul de înregistrare fiscală;

f) datele de identificare ale autorităţii competente, în cazul în care activitatea furnizorului de servicii este supusă unui regim de autorizare;

g) titlul profesional şi statul în care a fost acordat, corpul profesional sau orice alt organism similar din care face parte, indicarea reglementărilor
aplicabile profesiei respective în statul în care furnizorul de servicii este stabilit, precum şi a mijloacelor de acces la acestea, în cazul în care furnizorul de servicii este membru al unei profesii liberale;

h) tarifele aferente serviciilor oferite, care trebuie indicate cu respectarea normelor privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, cu
precizarea scutirii, includerii sau neincluderii taxei pe valoarea adăugată, precum şi a cuantumului acesteia;

i) includerea sau neincluderea în preţ a cheltuielilor de livrare, precum şi valoarea acestora, dacă este cazul;

j) orice alte informaţii pe care furnizorul de servicii este obligat să le pună la dispoziţie destinatarilor, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

(2) Obligaţia prevăzută la alin. (1) se consideră îndeplinită în cazul în care furnizorul unui serviciu afişează aceste informaţii într-o formă clară, vizibil şi permanent, în interiorul paginii de web prin intermediul căreia este oferit serviciul respectiv, în condiţiile menţionate la alin. (1).

Art. 6: Comunicările comerciale

(1) Efectuarea de comunicări comerciale prin poşta electronică este interzisă, cu excepţia cazului în care destinatarul şi-a exprimat în prealabil consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări.

(2) Comunicările comerciale care constituie un serviciu al societăţii informaţionale sau o parte a acestuia, în măsura în care sunt permise, trebuie să respecte cel puţin următoarele condiţii:

a) să fie clar identificabile ca atare;

b) persoana fizică sau juridică în numele căreia sunt făcute să fie clar identificată;

c) ofertele promoţionale, precum reducerile, premiile şi cadourile, să fie clar identificabile, iar condiţiile care trebuie îndeplinite pentru obţinerea lor să
fie uşor accesibile şi clar prezentate;

d) competiţiile şi jocurile promoţionale să fie clar identificabile ca atare, iar condiţiile de participare să fie uşor accesibile şi clar prezentate;

e) orice alte condiţii impuse prin dispoziţiile legale în vigoare.

(3) Comunicările comerciale care constituie un serviciu al societăţii informaţionale sau o parte a acestuia, atunci când acest serviciu este furnizat de un membru al unei profesii liberale, sunt permise, sub condiţia respectării dispoziţiilor legale şi a reglementărilor aplicabile profesiei respective, care privesc, în special, independenţa, demnitatea şi onoarea profesiei, secretul profesional şi corectitudinea faţă de clienţi şi faţă de ceilalţi membri ai profesiei.

(4) Furnizorii de servicii ale societăţii informaţionale care efectuează comunicări comerciale au obligaţia de a respecta prevederile alin. (1)-(3).

www.anpc.gov.ro


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, vinuriscumpe.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe nvinuriscumpe.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in
baza de date a vinuriscumpe.ro

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare,
dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau 
partiala a acestora.